ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Τι είναι εκτύπωση UV;

Η εκτύπωση UV έχει μεγαλύτερη αντοχή από τις συμβατικές εκτυπώσεις σε εξωτερικές συνθήκες π.χ. ακτινοβολία του ήλιου με ελάχιστη αντοχή 5 χρόνια και εφαρμόζεται σε επίπεδα υλικά (ξύλο, Plexiglass, γυαλί, pvc κ.α.), αλλά και στα κλασικά εύκαμπτα υλικά (αυτοκόλλητο, μουσαμάς, ρολοκουρτίνα, σημαιόπανο κ.α.).

Μέχρι τι πάχος υλικού μπορεί να τυπωθεί σε UV;

Το μέγιστο πάχος υλικού, που μπορεί να τυπωθεί, είναι τα 6 εκατοστά και με την προϋπόθεση να μην υπάρχει ανομοιογένεια πάχους σε όλη την επιφανειά του.

Χρειάζεται πλαστικοποίηση στην εκτύπωση UV;

Όχι, δεν επιδέχεται πλαστικοποίηση.

Ποιά είναι τα μέγιστα πλάτη εργασιών που μπορώ να στείλω για εκτύπωση σε μουσαμά;

Πρακτικά δεν υπάρχει περιορισμός, επειδή μπορεί να γίνει συγκόλληση στην θερμοκολλητική. Αν όμως μιλάμε για μεμονωμένα μέγιστα πλάτη, αυτά είναι: Εκτύπωση UV μέχρι 2.5 μέτρα πλάτος - Εκτύπωση Solvent μέχρι 3.2 μέτρα πλάτος - Εκτύπωση Eco Solvent μέχρι 1.8 μέτρα πλάτος.

Ποιά είναι η μέγιστη διάσταση υλικού για το router - cnc;

Η διάσταση του υλικού δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1.25 χ 2.50 μέτρα.

Τι υλικά μπορούν να κοπούν ή χαραχθούν στο router - cnc;

Τα υλικά είναι: ξύλο, plexiglass, pvc, etalbond, kappa, αλουμίνιο κ.λ.π. Αντίθετα υλικά, όπως γυαλί, μέταλλο, ανοξείδωτο δεν μπορούν να κοπούν ή να χαραχθούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ;

Στην περίπτωση, που δεν βρήκατε κάποια ερώτηση που σας αντιπροσωπεύει ή η απάντηση δεν σας καλύπτει, μπορείτε εύκολα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω τηλεφώνου να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνία